2009. július 9., csütörtök

Babatervezés és Születés az Új Energiában Programja



A születés nem csupán egy orvosi- és fizikai tapasztalat, hanem egy csodálatos lelki folyamat is.

A Babatervezés és Születés az Új Energiában Programja a fogantatás előtt kezdődik és a születés után több hónapig folytatódik. Ez egy új formája a lelki bábáskodásnak, a spirituális szülészetnek. A DreamWalker Születés Facilitátor, vagy vezető, hivatalos nevén Adoula [ejtsd: adula], segít a szülőknek egy mélyebb és tudatosabb kapcsolatot kialakítani leendő kisbabájukkal a tényleges megszületés előtt. Egy “Adoula” megtanítja a szülőket, hogyan kommunikáljanak non-verbálisan a babával és hogyan értsék meg a szükségleteit és érzéseit úgy a születés előtt, mint a születés után.

A Programnak köszönhetően nagyobb arányú a fogantatási és terhességi folyamat sikeressége. Maga a szülési folyamat is zökkenőmentesebben és lelki, spirituális komplexitásával együtt tud lezajlani. Az Adoula közreműködésével kialakított, baba és szülők közti kapcsolat (összeköttetés), csökkenti, vagy teljesen megszünteti a fizikai születési folyamat során általában tapasztalható traumát mind az anyánál és az apánál, mind a gyermeknél. Ez a facilitálási szolgáltatás különbözik a Dúla (eng. Doula) munkájától, melynek fő hangsúlya a fizikai születési folyamatra esik. Az Adoula, tehát egyfajta „Spirituális Dúla"-nak is nevezhető.

A Babatervezés és Születés az Új Energiában Program segítséget nyújt azoknak a leendő szülőknek
  • Kiknek nem jön össze a fogamzás vagy csak nehezen
  • Akik mélyebb, szellemibb és energetikailag erősebb kapcsolatot szeretnének kialakítani a babájukkal már a fogantatás előtt vagy a várandósság egész ideje alatt
  • Akiknek fontos, hogy a babájuk kiegyensúlyozott, egészséges, problémamentes legyen és az egész várandósság és szülési folyamat könnyebbé, teljesebbé váljon és a szüléssel járó fájdalmak, traumák mértéke nagymértékben lecsökkenjen.        
 

Időpont egyeztetése az alábbi elérhetőségeken:

Princzes Gyöngyi
Hivatalos Shaumbra Intézet Oktató és Facilitátor
/spiritualisszuletes.blogspot.com/
Telefon: 06 70 292-4319

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése