2009. július 9., csütörtök

ADOULA


Az Adoula (Adula) szó Atlantisz és a Görög kor idejére vezethető vissza. Jelentése: "összekötő, születési összekötő". Másik jelentése: a Szellem szolgája, aki Ísiszt szolgálja; aki a Szellem születési energiáinál segédkezik. Az Adoula szónak gyönyörű a rezgése.

 
Az Adoula kellő gyakorlattal rendelkezik abban, hogy a leszületést választó Lélek és a befogadó szülő között segítsen kiépíteni és fenntartani egy kapcsolatot az egész várandósság ideje alatt.
Munkája már a fogantatás előtt elkezdődik, aminek hatására a nehezen összejövő fogamzások száma nagymértékben lecsökken.
 

Segít tudatosítani azt, hogy a születés lehet egy tudatos döntés mind a befogadó szülők, mind az érkező Lélek részéről. Megtanítja a leendő szülőket választani, hogy kit is szeretnének befogadni.

A várandósság 9 hónapja alatt segít a kapcsolattartásban a szülők (apa - anya) és az érkező között és segít behívni a Mennyei Születést segítő Angyal, Easa energiáit, aki egy egészséges test felépítésében is segíti a leszülető Lelket.

Egyaránt dolgozik az anyával és az apával is, segíti őket, hogy a várandósság kegyelemmel teli és könnyű legyen. Maga a szülés is könnyebben, gyorsabban, fájdalom és szövődménymentesebben zajlik. A babák pedig sokkal nyugodtabbak, egészségesebbek és kiegyensúlyozottabbak lesznek.

Az Adoula a szülés után még 9 hónapig foglalkozik az anyával, ami hatással van a babára is.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése